Obrazovni sistem naše ustanove, koji se temelji na obrazovanju orijentisanom ka praksi primenom najsavremenijih naučnih i tehničko-tehnoloških dostignuća, predstavlja osnovu uspeha Visoke tehničke škole strukovnih studija u Subotici.

Ako se ovome doda visoko obrazovani i izuzetno motivisani stručni nastavni kadar, te veoma vredni studenti, sa sigurnošću se može konstatovati da je naša ustanova najbolji izbor za svakoga ko sebe vidi kao budućeg inženjera.

Ubeđeni smo, da je Visoka tehnička škola u Subotici nezaobilazni faktor u oblasti visokog obrazovanja, te da će stručnjaci školovani kod nas, kao što je to bio slučaj i do sada, biti nosioci razvoja celokupnog društva u budućnosti.

Ukupan broj studenata koji se mogu upisati je 220. Od ovog broja, najveći deo predstavljaju mesta koja se finansiraju iz budžeta Republike Srbije, a koja su ravnomerno raspoređena na sve studijske programe.

Studijski programi su:

 • Elektrotehnika
 • Informatika
 • Inženjerski menadžment.
 • Mašinstvo
 • Mehatronika

Fotografija zgrade

 

Aleksandar Stefanović, član Studentskog parlamenta i student II godine smera Tehničko komunikacioni menadžment

„Svima bih preporučio VTŠ, zato što pruža ogromno predznanje,kako i praktično,tako i teorijsko, za dalji razvoj i usavršavanje u određenim strukama koje ova škola nudi.

Ja sam se opredelio za menadžment iz razloga što želim naučiti veštine organizovanja i poslovanja, da bih nakon završetka školovanja na VTŠ-u primenio svoje znanje u određenim poslovnim strategijama.“

 

Barbara Čordarić, student II godine smera Tehničko komunikacioni menadžment

“Visoka tehnička škola je bila pravi izbor za moje nove avanture, naučiila sam mnoge stvari koje nisam znala, usavršila sam engleski jezik, upoznala sam nove prijatelje. Kao student sa menadžmenta imala sam prilike da steknem neko osnovno znanje iz informatike, mašinstva i elektrotehnike. Zato mislim da je ova škola pravi izbor za one osobe koji bi hteli da se usavrše, da probaju nešto novo i da steknu znanje koje će im pomoći u budućnosti.”

 

Ksenija Distl, predsednica Studentskog parlamenta i student III godine smera Internet i elektronsko poslovanje

“Nikada ne znate šta vam život donosi! Upisala sam VTŠ i verujte mi nisam se pokajala. Na početku je bilo malo teže, ali  kako je vreme odmicalo, zainteresovalo me je. Takođe upoznala sam i divne ljude tokom ove tri godine. Evo još par ispita do završetka školovanja i verujem da ko god upisao VTŠ neće se pokajati. Samo treba da verujete u sebe, bez obzira šta drugi pričali, jer znate puno više nego što mislite!”

 

Nebojša Šipoš, član Studentskog parlamenta i student II godine smera Razvoj proizvoda

”Ova škola je odličan izbor kako bi stekli dobru osnovu za dalje usavršavanje. Praktično znanje stečeno u Školi će vam pomoći u budućnosti na vašem radnom mestu.“

 

Strahinja Mirković, član Studentskog parlamenta i student III godine smera Tehnička informatika

„Savetujem da se upišete na VTŠ, jer vam pruža odlične uslove za sticanje novog, kao i usavršavanje već stečenog znanja i otvara vam mnoga vrata u budućnosti. Budite inženjeri, ekstra je! „

Promo materijal
1 2 3
Kontakt informacije:
Marka Oreškoviċa 16, Subotica, Vojvodina 24000, Srbija

Kontakt osoba za vreme trajanja sajma

prof. dr Igor Fürstner
Telefon: +381 65 375 3684
E-mail: ifurst@vts.su.ac.rs

prof. dr Zlatko Čović
Telefon: +381 64 122 8798
E-mail: chole@vts.su.ac.rs

 

Online konsultacije

24., 25. i 26. marta od 13:00 – 14:00

Link: https://bbb.vts.su.ac.rs/b/zla-2qd-rwq

LOKACIJA
Kontaktirajte nas

  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

  Dani Laze Kostica
  Sava Sumanovic