Učiteljski fakultet na mađarskom nastavnom jeziku, Subotica

Učiteljski fakultet na mađarskom nastavnom jeziku je 14., najmlađi  član Univerziteta Novi Sad, gde se nastava odvija na mađarskom jeziku.

U okviru osnovnih studija fakultet nudi sledeće studijske programe: Diplomirani učitelj, Diplomirani vaspitač, Diplomirani komunikator i Domski vaspitač. Na master studijama su otvoreni studijski programi master učitelja i master vaspitača.

Magyar Tannyelvű Tanítóképző Kar, Szabadka

A szabadkai Magyar Tannyelvű Tanítóképző Kar az Újvidéki Egyetem 14., legfiatalabb, önálló jogi státusszal rendelkező kara. 2006-os megalakulása óta folyik itt felsőfokú oktatás kizárólag magyar nyelven.

Az Újvidéki Egyetem egyetemi közösségében az MTTK szerepe egyedülálló az által, hogy a szerbiai magyarság számára lehetővé teszi az anyanyelven való kibontakozást az oktatás, a tudomány és a kultúra terén, valamint lehetőséget nyújt az anyaországi kapcsolatok kialakítására és ápolására e területeken.

Az egyetemi alapképzés kereteiben Okleveles tanító, Okleveles óvodapedagógus, Okleveles kommunikátor és Nevelő szakokat kínál Karunk. Mester fokozaton Mester tanító és Mester óvodapedagógus szakokon folytathatnak tanulmányokat az ide íratkozók.

Modul képzéseink az Informatika, a Szerb mint nem anyanyelv tanítása, a Pedagógiai, pszichológiai, módszertani – PPM – képzés és a Projektoktatás által nyújtanak továbbképzési lehetőséget.

Intézményünk által akkreditált pedagógus-továbbképzések is megszervezésre kerülnek a legkülönbözőbb témakörökben.

Az MTTK családias közegében kibontakoztathatja tehetségét minden hallgató érdeklődési körének megfelelően. Ehhez támogatást kap nemzetközileg elismert oktatóinktól, valamint segítségére lesznek Hallgatói Önkormányzatunk tagjai is.

Színes tevékenységünkbe betekintés nyerhető az alábbi linker kattintva: https://www.nyiltnap.online

MTTK, a Te utad!

Kontakt info
Štrosmajerova 11, Subotica, 24000, Srbija
LOKACIJA
Kontaktirajte nas

    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.