Nemestic Studio je nezavisna medijska grupa osnovana 2007. godine u Novom Sadu. Naš studio se bavi raznovrsnim uslugama koje nudi u okviru domena dizajna, digitalnog marketinga, komunikacionog dizajna, izdavaštva i intelektualne svojine, pri čemu je poseban akcenat stavljen na sferu obrazovanja i kulture. Putem projekta studiranje.net zastupamo fakultete dizajna, mode, vizuelnih umetnosti, biznisa, komunikacije, filma, ekonomije, menadžmenta, medicine u svetskim metropolama.

Nemestic Studio

Nemestic studio nudi besplatne konsultacije vezane za buduću karijeru potencijalnim studentima koje zanima visoko obrazovanje u inostranstvu. Studenti i đaci kod nas dobijaju pažnju svaki ponaosob, jer smo mi tu da ih podržavamo i stimulišemo. Mi nudimo konsultovanje tako što ih vodimo kroz čitav proces- od biranja zemlje odnosno grada u kome će studirati, odgovarajućeg fakulteta, te bezbednog stizanja na odabranu destinaciju.

 

Rad sa studentima

Nemestic đacima i studentima nudi konsultacije vezane za:

 • profesionalnu orijentaciju i izbor fakulteta koje zastupamo u inostranstvu;
 • upis škola jezika u inostranstvu;
 • informisanje o letnjim kursevima, osnovnim i master studijama kao i kratkim kursevima;
 • informisanje o stipendijama i otvorenim konkursima za stipendije;
 • pomoć pri pronalaženju studentskog smeštaja.
 • smanjenje cene školarina;

Saradnja sa inostranim Univerzitetima i školama

Nemestic studio služi kao most između svetskih škola i potencijalnih budućih studenata tako što pomaže kandidatima da izaberu program koji se u najvećoj meri poklapa sa njihovim profilom, nakon čega sledi direktno povezivanje sa predstavnikom odabranog fakulteta zaduženim za upis studenata. S obzirom na to da ovi kandidati donose ovako veliku odluku samo jednom u životu, mi smo tu da im pomognemo da njihov izbor bude najbolji mogući.

 

Potražite nas!

Zainteresovani đaci i studenti nas mogu posetiti na sajmovima ili nas kontaktirati putem mejla, telefona/vibera ili skajpa.  Na ovaj način mogu dobiti besplatne informacije o svemu onome što ih zanima u vezi sa studiranjem u inostranstvu na fakultetima koje zastupamo.

Sajt nemestic.com

Nemestic Studio se bavi raznovrsnim uslugama koje nudi u okviru domena dizajna, digitalnog marketinga, komunikacionog dizajna i strategije, dizajna digitalnih rešenja, izdavaštva i intelektualne svojine, pri čemu je poseban akcenat stavljen na sferu obrazovanja i kulture.

Kako se naše usluge u najvećoj meri bave visokim obrazovanjem i blisko su povezane sa kreativnom industrijom i dizajnom, one su prvenstveno namenjene fakultetima i konsultacijama za studente.

 

Sajt studiranje.net

Preko ovog sajta studenti dobijaju pomoć prilikom odabira studijskog programa, pripreme neophodne dokumentacije za upis, pripreme portfolia, kao i kod same aplikacije za upis na  fakultet.Pružamo usluge konsultacija i podrške studentima tokom celog procesa, od pripreme dokumentacije do upisa. Servis je besplatan i dostupan za sve studente koji dolaze iz Srbije, Hrvatske, Crne Gore, Bosne i Hercegovine, Makedonije i Slovenije, a koji žele da konkurišu na našim partnerskim fakultetima.

 

Sajt style.rs

Style.rs (STYLERS) je web magazin za sve ljude sa stilom. Stil je taj koji nas čini različitim, koji nas izdvaja! A mi smo tu kako bi vam korisno oduzeli vreme i preneli sve informacije iz sveta dizajna, mode, umetnosti i kulture. 

Style.rs je nastao u decembru 2010. godine, a do sada smo predstavili  veliki broj događaja, festivala, poznatih ličnosti, mladih diza­jnera, umetnika, nezavisnih brendova i mnogo zanimljivih priča.

 

Sajt student.rs

Studenti.rs jeste internet arhiv i servis za razmenu korisnih dokumenata za studente i đake (knjige, skripte, seminarske radove, diplomske radove i slično). Ovaj web sajt korisnicima i posetiocima omogućava laku pretragu po temi, naslovu ili ključnim rečima, kao i što dozvoljava slanje vlastitih sadržaja i njihovo komentarisanje.

Sajt ima preko 200.000 registrovanih korisnika i preko 35.000 postavljenih dokumenata.

 

 

Promo materijal
Kontakt informacije:
Gavrila Principa 51a, Sremska Kamenica, Vojvodina 21208, Srbija
LOKACIJA
Kontaktirajte nas

  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

  Dani Laze Kostica
  Sava Sumanovic