INTERMINO

Stručna praksa

Kompanija INTERMINO je osnovana 2017. godine u Beogradu sa ciljem da postane premium Salesforce Partner u regionu. Naši konsultanti rade uglavnom na kompleksnim implementacijama Salesforce platforme za globalne kompanije širom sveta.

INTERMINO je prva kompanija koja je organizovala Salesforce praksu u regionu i jedina koja nudi sistematski i strukturisan pristup prema praksi za studente informacionih i tehnoloških nauka.

Najpraksa nudi prvi korak ka uspešnoj IT karijeri. Studenti prolaze kroz ciklus pripreme za polaganje Salesforce certifikata u trajanju od dva meseca i tako stiču teorijsko i praktično znanje za uspešno polaganje Salesforce Certifikata.

Nakon završene prakse i položenog prvog Salesforce certifikata istaknuti učesnici mogu dobiti priliku da grade karijeru u Salesforce-u koji spada u najprogresivniju Cloud Platformu na planeti.

Uspešni kandidati sebi otvaraju velika vrata na domaćem i na stranom IT tržištu, stiču dodatna znanja, takođe iskustva, sa kojim postaju  kompetentni na tržistu rada iz ovog sektora.

Kontakt info
Hajduk Veljkova 7, Novi Sad, 21000, Srbija
LOKACIJA
Kontaktirajte nas

    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.