FAKULTET ZA MEDIJE (FAM),
FAKULTETA ZA MEDIJE

Privatni fakultet

Fakultet za medije osnovan je 2008. godine. U toj godini je i započeo pedagoški proces. Zalažemo se za inovacije i izvrsnost u znanju. Podstičemo intelektualnu refleksiju i prenosimo naučno znanje u lokalno i globalno okruženje. Obučavamo odgovorne pojedince, sposobne da kompetentno obavljaju posao i aktivno se nose sa tržišnim i socijalnim uslovima. Na taj način stvaramo uslove za otvorenost, slobodu i prosperitet. Naše poslanstvo je prenos najvalidnijeg znanja sa područja medija i produkcije te strateškog komuniciranja i menadžmenta.

Na FAM nudimo:

1. Osnovne studije

– Mediji i novinarstvo – određen broj besplatnih mesta

2. Master studije

– Mediji i novinarstvo – određen broj besplatnih mesta

– Strateško komuniciranje – 2.690,00 evra na godinu

3. Doktorske studije

– Strateško komuniciranje i menadžment – 2.690,00 evra

Za upis na FAM nema posebnih uslova. Za upis na osnovne studije potrebno je imati završen maturski rad, za upis na master studije potrebno je imati završene osnovne studije, za upis na doktorske studije potrebno je imati završene master studije.

FAM fakultet je akreditovan na nacionalnoj agenciji NAKVIS, koja je jedino nadležno telo u Sloveniji za akreditaciju u visokom školstvu. NAKVIS je član ENQA, Evropske asocijacije akreditacionih agencija i diplome akreditovanih institucija važe u celoj Evropskoj uniji.

Kontakt info
Leskoškova cesta 9, Ljubljana, 1000, Slovenija
LOKACIJA
Kontaktirajte nas

    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.